Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ στο thebest.gr: "Θέλω να μοιάσω στη μητέρα μου"

Η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ στο thebest....

Η αρχηγός των μίνι κορασίδων της ΝΕΠ μιλά για τους στόχους της

Η Ευφροσύνη Τσιμάρα είναι η αρχηγός των μίνι κορασίδων της ΝΕΠ, η οποία συνεχίζει την μεγάλη παράδοση της οικογένειά της στο γυναικείο πόλο. Η νεαρή αθλήτρια είναι κόρη της Σοφίας Μανέτα και του Χάρη Τσιμάρα, η οποία θέλει να μοιάσει αθλητικά στην μητέρα της.

Η πολίστρια των "δελφινιών" δουλεύει καθημερινά σκληρά στην πισίνα σε ένα οικογενειακό θεωρητικά κλίμα, ωστόσο μας εξηγεί ότι στην προπόνηση υπάρχουν μόνο προπονητές και συναθλήτριες.

Μεγάλο στόχο για την Ευφροσύνη Τσιμάρα αποτελεί η Εθνική ομάδα, στην οποία ευελπιστεί να μπορέσει να αγωνισθεί στη συνέχεια.

Ήταν έυκολη απόφαση το να ασχοληθείς με το πόλο;

Η αλήθεια είναι ότι από μικρή πήγαινα σε αγώνες και έβλεπα την μητέρα μου, οπότε ήταν εύκολο να γίνει η αρχή για να μπορέσω να αγαπήσω το πόλο κα να εξελιχθώ στη συνέχεια.

Πώς είναι να παίζεις με την μητέρα σου, την αδερφή του, την θεία σου και την ξαδερφή σου και προπονητής να είναι ο θείος σου;

Είναι ωραίο, αρχικά να παίζεις με την μητέρα και την αδερφή σου Ειδικά με την μητέρα μου νιώθω ότι με προστατεύει και μέσα στην πισίνα. Γενικά μου ανεβάζει την ψυχολογία ότι παίζω με την οικογένειά μου.

Πώς τους φωνάζεις στους αγώνες και στην προπόνηση;

Στο παιχνίδι μπορεί να μου βγει και το μαμά, αλλά συνήθως ξεχωρίζουμε τους ρόλους για εμάς είναι η κυρία Σοφία (Μανέτα) και ο κύριος Δημήτρης (σ.σ. Μπιτσάκος) στην πισίνα.

Έχεις κάποιο πρότυπο;

Ναι, την μητέρα μου. Θέλω να της μοιάζω γιατί έχει πετύχει πολλά στη ζωή της. Θέλω να την φτάσω και αν μπορέσω να την ξεπεράσω.

 

 

Που στοχεύεις στον αθλητισμό;

Θέλω να καταφέρω να παίξω στην Εθνική ομάδα και γενικά να ξεχωρίσω στο άθλημά μου.

Είσαι ευχαριστημένη από την πορεία της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική;

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη για πρώτη χρονιά. Θεωρώ ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα, έχοντας περισσότερη εμπειρία θα προπσαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Ποιά είναι η καλύτερη στιγμή σου μέχρι τώρα;

Είναι τα συναισθήματα που νιώθω σε σημαντικούς αγώνες όπως σε τελικούς και ημιτελικούς. Είναι αυτή η ένταση, το άγχος και το γεγονός που εμψυχώνουμε η μία την άλλη που κάνει το συναίσθημα μοναδικό.

Στις μίνι κορασίδες ο στόχος;

Σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήμα στοχεύουμε στα μετάλλια, ευελπιστώντας να τα καταφέρουμε γενικότερα. Είναι σημαντικό η ΝΕΠ να είναι μέσα στα μετάλλια, σε όλες τις ηλικίες και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports