Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: Θα βρεθεί λύση για τα πληρώματα του ΑΣΟ

Δήμος Πατρέων: Θα βρεθεί λύση για τα πλη...

Νέες διαβεβαιώσεις μέσω ανακοίνωσης μετά τη συνάντηση της Παρασκευής

Τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Πατρεων οτι θα βρεθεί λύση για τη στέγαση των καρναβαλικών πληρωμάτων του Α.Σ.Ο.  επαναλαμβάνει με σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική αρχή μετά και τη συνάντηση που είχε ο Κώστας Πελετίδης την Παρασκευή με τους εκπροσώπους των καρναβαλιστών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, συνάντηση με εκπροσώπους των πληρωμάτων που στεγάζονται στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ.

"Στην συνάντηση εκτός από το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τους εκπροσώπους των πληρωμάτων για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για να ενταχθεί σε χρηματοδότηση, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, με προϋπολογισμό 7.900.000 ευρώ το έργο του ΑΣΟ. Προβλέπεται, όπως ανέφερε, η διαμόρφωση ενός πολυχώρου ο οποίος θα περιλαμβάνει πολιτιστικούς, αθλητικούς, εκθεσιακούς και χώρους ψυχαγωγίας.

Ένα έργο που θα συμβάλει καθοριστικά στην συνολική ανάπλαση και αναβάθμιση μιας υποβαθμισμένης περιοχής, θα δώσει ανάσα και ζωή στους κατοίκους της.

Διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι η Δημοτική Αρχή και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας θα συνεχίσουν την στενή και εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές για να συνεχίσει το Πατρινό Καρναβάλι την πορεία του ως κορυφαία εκδήλωση της πόλης.

Πρόσθεσε ότι καμία αγωνία και ανησυχία δεν είναι δικαιολογημένη γιατί η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει δώσει δείγματα γραφής με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της.

Αυτή η Δημοτική Αρχή παρέλαβε το Καρναβάλι καταχρεωμένο και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς μπλοκαρισμένους και κατάφερε μαζί με το καρναβαλικό συνεργείο, τα πληρώματα, το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, να το αναβαθμίσει, να του δώσει νέα πνοή.

Το δικό μας ενδιαφέρον για την καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τα πληρώματα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Η εξασφάλιση χώρου για την αποθήκευση της υποδομής των πληρωμάτων και η στέγαση των δραστηριοτήτων τους είναι υποχρέωσή μας που την αναλαμβάνουμε και μετά το Καρναβάλι του 2019 όπου το έργο θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες σε στενή συνεργασία με τα πληρώματα για τη στέγαση όλων των δραστηριοτήτων τους.

Ένα τόσο σημαντικό έργο στις λαϊκές γειτονιές, που μετά από δεκαετίες επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, δεν μπορεί παρά να έχει την υποστήριξη όλων των πατρινών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Εκδήλωση...αντίδρασης στο... ξεσπίτωμα από τον ΑΣΟ ετοιμάζουν καρναβαλιστές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις