Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Όλα έτοιμα για τον «Αντύπα Δρόμο»-Σήμερα στις 19:00 η εκκίνηση-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Όλα έτοιμα για τον «Αντύπα Δρόμο»...

Κάλεσμα από ΠΕΑΚ, ΟΛΠΑ, Εμπορικό και "Φαέθωνα"

Κάλεσμα στον κόσμο για τον «Αντύπα Δρόμο 2017» απεύθυναν με σημερινή τους συνέντευξη Τύπου το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών και η Λέσχη Φαέθων. Την διοργάνωση υποστηρίζουν η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στη συνέντευξη που έγινε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, μίλησαν ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Κώστας Κόντης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργος Ρώρος και ο συντονιστής της Λέσχης «Φαέθων» Κίμωνας Αποστολόπουλος.

Ο «Αντύπα Δρόμος» θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην Πάτρα και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα.

Ήδη εκατοντάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και έχουν εγγραφεί δωρεάν στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, στο οικογενειακό περπάτημα και στην ποδηλατάδα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Αντύπα Δρόμος».

Ο «Αντύπα Δρόμος» θα ξεκινήσει, για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», επί της Πατρών - Κλάους και μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στη λιμενική ζώνη.

Από την αρχή της Ελευθερίου Βενιζέλου μέσα στα όρια του ΟΛΠΑ θα διεξαχθεί ο οικογενειακός περίπατος με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια και μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή αναμνηστικών, έχει προγραμματιστεί γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο του Νέου Λιμανιού της Πάτρας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στα τηλέφωνα: 2610273257, 6973327791 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports