Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 63χρονος φυγόποινος παρέσυρε αστυνομικό με το αυτοκίνητο, για να αποφύγει τη σύλληψη!

Πάτρα: 63χρονος φυγόποινος παρέσυρε αστυ...

Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί για κατ’ επάγγελμα προώθηση μεταναστών στο εξωτερικό

Συνελήφθη 63χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για κατ’ επάγγελμα προώθηση μεταναστών στο εξωτερικό. Ο 63χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη. Στο  δράστη είχε επιβληθεί κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 76.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (10-5-2017) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση διακίνησης μεταναστών.

Επιπλέον, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 76.00 ευρώ για κατ’ επάγγελμα προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον  63χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο και όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, ο δράστης δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους, ενώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη παρέσυρε και τραυμάτισε έναν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη από αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας, στον οποίο επίσης προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα:Τα διαμερίσματα ήταν φουλ στα λαθραία τσιγάρα και στον καπνό - Κατασχέθηκαν πάνω από 19.000 πακέτα και 2.000 συσκευσίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις