Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Λήξη συναγερμού» στο σχολικό συγκρότημα «Νίκος Τεμπονέρας» όπου έδιναν εξετάσεις οι κρατούμενοι μαθητές- Στο πόδι 40 αστυνομικοί - ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Λήξη συναγερμού» στο σχολικό συγ...

Στην κυκλοφορία ο δρόμος

20.40: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα οι προαγωγικές εξετάσεις που έδιναν οι κρατούμενοι – μαθητές των φυλακών του «Αγ. Στεφάνου» στο σχολικό συγκρότημα «Ν. Τεμπονέρας» στην Πάτρα. Για να δώσουν εξετάσεις οι κρατούμενοι η Αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν περί τους 40 αστυνομικούς.

Όση ώρα οι κρατούμενοι βρίσκονταν στη σχολική αίθουσα, ο χώρος γύρω από το σχολείο, υπήρξε έντονη η παρουσία της Αστυνομίας.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι κρατούμενοι μπήκαν στις κλούβες και με ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Το ίδιο σκηνικό θα επαναλαμβάνεται καθ’ όλη την εξεταστική περίοδο.

18:30 Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 6:00 το απόγευμα στο σχολικό συγκρότημα "Νίκος Τεμπονέρας" (πρώην Βουδ) στην Πάτρα οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο των φυλακών του Αγίου Στεφάνου. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι τεράστια αφού χρειάστηκε η κινητοποίηση συνολικά 40 αστυνομικών υπαλλήλων.

Οι μαθητές από τις φυλακές θα γράφουν μόνα τους κάθε απόγευμα από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 για όλο τον Μάιο σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθούν και οι υπόλοιποι μαθητές των Λυκείων όλης της χώρας.

 

 

 

7:15 Περίοδος εξετάσεων αυτή που ξεκινά από σήμερα για τους μαθητές των λυκείων που δίνουν προαγωγικές εξετάσεις. Ανάμεσά τους και αυτοί που δεν φοιτησαν σε κάποιο ΕΠΑΛ ή Γενικό Λύκειο της πόλης αλά σε αυτό των φυλακών Αγίου Στεφάνου. Σήμερα, εννέα κρατούμενοι των φυλακών της Πάτρας θα μεταβούν σε σχολικό συγκρότημα της πόλης προκειμένου να δώσουν προαγωγικές εξετάσεις για να περάσουν την τάξη.

Προκειμένου να διεξαχθούν οι σχολικές εξετάσεις των κρατουμένων, σχεδιάζεται επιχείρηση από την αστυνομία για τη μεταγωγή των κρατουμένων-μαθητών και τη φύλαξή τους μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση και να επιστρέψουν στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Eκπαιδευτική δράση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Αγίου Στεφάνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις