Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αποδεκατισμένος ταξιδεύει ο Αίολος Αγυιάς στην Κεφαλονιά

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αποδεκατισμένος ταξιδεύει ο Α...

Ο ορισμός του παιχνιδιού, την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι δημιούργησε πολλά προβλήματα

Αποδεκατισμένος ταξιδεύει στην Κεφαλονιά ο Αίολος Αγυιάς για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στον δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Η απόφαση της Ένωσης να ορίσει το παιχνίδι Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ της ομάδας από την Αγυιά, οι οποίοι και δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο νησί του Ιονίου λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων.

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά μάλιστα, είναι και ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παπαδημητρίου! Έτσι την ομάδα στην αναμέτρηση θα «οδηγήσει» ο άμεσος συνεργάτης του, Άγγελος Χατζαράς.

Από τον Αίολο θα απουσιάσουν ο τραυματίας Καποτάς που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Σουλιώτης και ο  Σακελαρόπουλος λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων, ο Τσαρμποπουλος και ο Στάικος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πιο τρανταχτή απουσία θα είναι αυτή του προπονητή της ομάδας, για τον ιδιο λόγο.

Η αποστολή θα αποτελείται από 6(!) παίχτες, μεταξύ των οποίων και 3 μαθητές από την παιδική ομάδα, που θα απουσιάσουν από τις σχολικές τους υποχρεώσεις με την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Στα ημιτελικά η Παναχαϊκή- Την έκπληξη η Κεφαλονιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports