Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Νίκησε και μείωσε σε 2-1 ο Ολυμπιακός στους τελικούς των γυναικών

Πόλο: Νίκησε και μείωσε σε 2-1 ο Ολυμπια...

Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν με 11-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης

Σε τέταρτο παιχνίδι θα οδηγηθεί η σειρά των τελικών της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο τρίτο παιχνίδι και μείωσε σε 2-1. Το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, την Πέμπτη (11/5) στο Λαιμό.

Εκεί, εάν κερδίσει ο ΝΟΒ, η σειρά ολοκληρώνεται, ενώ εάν κερδίσει ο Ολυμπιακός η σειρά θα μεταφερθεί ξανά στον Πειραιά. Πρώτη σκόρερ ήταν η Τζούλια Έμολο με τέσσερα γκολ, ενώ πραγματοποίησε συνολικά μεγάλη εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έφτασε νωρίς σε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0). Ο ΝΟΒ μείωσε σε 3-2, όμως το ημίχρονο έκλεισε και πάλι με διαφορά τριών γκολ (6-3).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός έφτασε σε διαφορά τεσσάρων τερμάτων σε τέσσερις περιπτώσεις (7-3, 9-5, 10-6, 11-7), όμως η ομάδα του Λαιμού είχε απαντήσεις και μείωσε σε 11-9.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία σε διπλό παραπάνω να μειώσει ένα λεπτό πριν τη λήξη στο γκολ, όμως αστόχησε με σουτ της Τσουκαλά -που ήταν η κορυφαία της - στο δοκάρι και το παιχνίδι έληξε με 11-9.

Στη συνέχεια, με 0:51 να απομένει για το τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δέχτηκε κόκκινη κάρτα (είχε δεχθεί πρώτη 3:43 πριν τη λήξη του αγώνα) για διαμαρτυρία.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μαργ. Πλευρίτου, Εμολο 4, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Λογοθέτη, Σταματοπούλου, Βικτ. Ζοφώλη, Νίνου

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Ο΄Ντόνελ, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Νιόβη Ζοφώλη, Κοκκινάκη, Μαστροκάλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Ήττα για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports