Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ πραγματοποίησαν τα Λαϊκά φροντιστήρια του Δήμου

Πάτρα: Τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και...

Το Σάββατο 6 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ πραγματοποίησαν τα Λαϊκά φροντιστήρια του Δήμου Πατρέων. Το τουρνουά έγινε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο το Σάββατο 6 Μαΐου.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης του δήμου Πατρέων, απέδειξαν περίτρανα με την συμμετοχή τους στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/5/17, ότι ο αθλητισμός δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, διότι είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας.

Η  Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Πατρέων και η Γραμματεία  Διοίκησης των Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης πραγματοποίησε τουρνουά ποδοσφαίρου – μπάσκετ – βόλεϊ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, με στόχο η νεολαία να αξιοποιεί δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της και να διεκδικεί την ελεύθερη πρόσβαση στον αθλητισμό.

Η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών υπήρξε μεγάλη. Οι συμμετέχοντες, οι γονείς αλλά και οι διοργανωτές έπαιξαν και χάρηκαν από αυτή την δραστηριότητα. Αισιόδοξο μήνυμα για να συνεχίσει πιο απαιτητικά η προσπάθεια από τους διοργανωτές, έδωσε η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών από τα απομακρυσμένα φροντιστηριακά κέντρα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports