Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Π.Ο.Π.: Με επιτυχία η διοργάνωση " Η γέφυρα μας ενώνει" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Π.Ο.Π.: Με επιτυχία η διοργάνωση " ...

Συνολικά συμμετείχαν 81 αθλητές και αθλήτριες

Ο Π.Ο. Πατρών στην πρώτη του συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας διοργάνωσε την «1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΙΜΟΥ» στα πλαίσια της 8ης «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» διασυλλογικό αγώνα στις κατηγορίες Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Παίδων – Κορασίδων Μάστερ και Οπεν, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 10.30.

Η προ εκκίνηση δόθηκε από το ιστορικό λιμανάκι της Ναυπάκτου και η εκκίνηση από την Κ. Δάφνη. Οι κατηγορίες των Παμπαίδων – Πανκορασίδων και Κορασίδων έκαναν την απόσταση περίπου 15 ΚΜ και τερμάτισαν στην διασταύρωση προς Καταφύγιο – Αναβρυτή. Η κατηγορία των Παίδων έκανε την απόσταση περίπου 22ΚΜ έως τον Παλαιόπυργο και η κατηγορίες των Μάστερ και Οπεν τερμάτισαν στον Σίμο απόστασης 32 ΚΜ.

Συμμετείχαν τα σωματεία : Π.Ο.Α ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΙΟΥ – Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ – ΖΕΥΣ Π.Ο.- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ – ΛΕΜΑΘ – Π.Γ.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ –. και ο Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ.

Συνολικά συμμετείχαν 81 αθλητές και αθλήτριες.

Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του Σίμου παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Ναυπακτίας Κοτρωνιά Θωμά των αντιδημάρχων Κάρπου Σωτηρόπουλου και Καρακώστα Κώστα, του Προέδρου Κοινοφελούς Επιχείρησης Ναυπακτίας Κονίδη Πάνου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ζωιτάκη Αντώνη και του Προέδρου του Π.Ο.Πατρών Πολίτη Σπύρου.

Χαρακτηριστικά ο Π.Ο.Π. αναφέρει: "Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ναυπακτίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοτρωνιά Θωμά για την αποδοχή της ιδέας για την διοργάνωση της 1ης Ανάβασης Σίμου. Επίσης την Τροχαία Ναυπάκτου για την πολύ καλή συνεργασία στον αγώνα και την άριστη κάλυψη από μέρους τους.

Τους χορηγούς μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. – ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. – IDEAL - ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ - Δ & Ι ΚΑΛΑΟΓΕΡΑΤΟΣ – ΜΟΥΖΑΚΗΣ TRANS – BIORESER που μας στηρίζουν και μπορούμε να διοργανώνουμε αγώνες και να είμαστε για αρκετά χρόνια το πολυπληθέστερο σωματείο στην χώρα μας.

Επίσης όλους όσους από τον Δήμο Ναυπακτίας την Αγωνόδικο επιτροπή και τον σύλλογο μας βοήθησαν για να διοργανωθεί ο αγώνας στην υπέροχη αυτή τοποθεσία της περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports