Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής πανηγύρισε στο τέλος

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής πανηγύρισε στο τέλος

Αν και ξεκίνησε δυνατά η "κοκκινόμαυρή" ομάδα πάλεψε μέχρι το φινάλε για την παραμονή της

Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της Παναχαϊκής στη Βόλεϊ Λιγκ ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία, αν και όσο περνούσε ο καιρός  τα πράγματα δυσκόλευαν για την πατρινή ομάδα. Και αυτό γιατί λόγω των οικονομικών προβλημάτων το ρόστερ αποδυναμώθηκε, ενώ είχαμε αλλαγές στο τεχνικό τιμ.

Στον πάγκο των "κοκκινόμαυρων" ξεκίνησε ο Μανώλης Συνοδινός, στη συνέχεια ηγήθηκε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μετά ο Νίκος Κορδός και στο τέλος πάλι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος κέρδισε παλικαρίσια την παραμονή.

 

 

Σε ότι αφορά το ρόστερ η Παναχαϊκή ξεκίνησε με τρεις ξένους τους Σορμάζ, Μπαράχας και τον Βραζιλιάνο Ρεκ, ο οποίος έμεινε στην Πάτρα μέχρι το τέλος, καθώς και τους Έλληνες Ν. Ρουμελιώτη, Βλαχοστάθη, Μ. Ρουμελιώτη, Λιβαθηνό, Δημητριάδη, Γεωργάτο, Μαυραγάνη, Ιτάλο, Κωστόπουλο και Κοτσιλιάνο.

Ένα δυνατό ρόστερ που στα πρώτα παιχνίδια έδειχνε ότι δεν θα είχε πρόβλημα για να κατακτήσει γρήγορα την παραμονή. Δυστυχώς όμως κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ξεκίνησαν τα προβλήματα με τις αποχωρήσεις αθλητών.

Οι ξένοι Μπαράχας και Σορμάζ αποχαιρέτησαν με το νέο χρόνο την πατρινή ομάδα, ο Δημήτριάδης συνέχισε στον Φοίνικα Σύρου, ενώ σταμάτησε ο Βλαχοστάθης και δεν έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια  ο Κοτσιλιάνος.

 

Κάθε εμπόδιο όμως για καλό, αφού δόθηκε χρόνος συμμετοχής στους πιο νεαρούς της ομάδας, όπως οι Μαυραγάνηςη και Κωστόπουλος, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδας τους, ενώ επέστρεψαν για να βοηθήσουν οι Στάθης Ντονάς και Παναγιώτης Χριστιάς.

Ωστόσο η εμπειρία των Νίκου Ρουμελιωτη, Λιβαθηνού και Μένιου Ρουμελιώτη σε συνδυασμό με την αγωνιστικότητα των Κοτσιλιάνου και Ρεκ και την μαχητικότητα των μικρότερων έφεραν στο τέλος πανηγύρια για την παραμονή.

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή κέρδισε την παραμονή της κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική με τον Κύζικο στο κατάμεστο από τους οπαδούς της κλειστό της Αγυιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports