Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πατρινός πατέρας 7 παιδιών που απεγκλώβισε τους 67 μαθητές του λεωφορείου μιλάει στο thebest.gr - Οι τραγικές στιγμές στην Περιμετρική- ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο Πατρινός πατέρας 7 παιδιών που απεγκλώ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο Κώστας Λουκόπουλος, οδηγός φορτηγού και ο ίδιος περιγράφει τις πρώτες στιγμές

Ο άνδρας που έτρεξε από τα πρώτα λεπτά και βοήθησε στον απεγκλωβισμό των 67 παιδιών από το φλεγόμενο λεωφορείο στην Περιμετρική της Πάτρας, την περασμένη Πέμπτη μιλά στο thebest.gr. Πρόκειται για το τουριστικό λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες στο πίσω τμήμα του και ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Ο κ. Κώστας Λουκόπουλος, οδηγός φορτηγού και ο  ίδιος στην "Plessas Bros", διευκρινίζει τι συνέβη πριν φθάσουν στο σημείο η πυροσβεστική, άλλοι ιδιώτες, καθώς και ο διοικητής του 1ου Π.Σ. Πάτρας, που περνούσαν τυχαία από το σημείο και έσπευσαν με τη σειρά τους να βοηθήσουν. Περιγράφει τις πρώτες στιγμές πανικού, όταν είδε τρεις ενήλικες εκτός λεωφορείου και πληροφορήθηκε από αυτούς ότι "το λεωφορείο ήταν γεμάτο παιδιά".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΕΠΤΑ

Ο κ. Λουκόπουλος είναι πατέρας επτά παιδιών. Οταν άκουσε από τον οδηγό και καθηγητές πως μέσα στο λεωφορείο παρέμεναν 67 παιδιά και ενώ αυτό έβγαζε καπνούς, όρμηξε σύμφωνα με δηλώσεις του στο λεωφορείο και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά να βγούν από το όχημα.

Μάλιστα φαίνεται πως επικράτησε πανικός κατά την εκκένωση του λεωφορείου, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Πάντως ο ίδιος μπήκε μέσα στο λεωφορείο και αναζητούσε αν υπήρχε κάποιο εγκλωβισμένο άτομο και όταν σιγουρεύτηκε αποχώρησε και αυτός.

Στο σημείο σύμφωνα με τον κ. Λουκόπουλο, έσπευσε με πυροσβεστήρα και ένα ακόμη άτομο που εργάζεται στο ΤΙΤΑΝ. Μαζί έκαναν ότι μπορούσαν, μέχρι που στο σημείο έφθασαν πυροσβεστικά οχήματα και ανέλαβαν να σβήσουν τη φωτιά οι άνδρες της Π.Υ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διοικητής του 1ου Π.Σ. Πάτρας εξήγησε και στο thebest.gr από την πρώτη στιγμή πως όταν έφτασε εκεί, είχε ήδη γίνει η εκκένωση των περισσοτέρων μαθητών, ωστόσο θέλησε και ο ίδιος να ελέγξει ξανά στο εσωτερικό, αν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις