Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διευρυμένο ωράριο στις εκπτώσεις ζητούν οι έμποροι του κέντρου της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διευρυμένο ωράριο στις εκπτώσεις ζητούν ...

"Η αγορά της Πάτρας πρέπει να επανεξετάσει το θέμα του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων"

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πάτρας, μίλησε για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, στην εκπομπή του Ιoniantv "Μετρόπολις".

Πιο συγκεκριμένα, σε μια ριζοσπαστική πρόταση προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πάτρα, Δημήτρης Παλούμπης, μιλώντας την Τρίτη 2 Μάη 2017 στο καθημερινό μαγκαζίνο για την Αχαΐα, «Μετρόπολις», του ΙΟΝΙΑΝ TV.

Ο κ. Παλούμπης ως φιλοξενούμενος των Νίκου Γιαπρακά και Δήμητρας Μπαλαφούτη, αναφέρθηκε στο ζήτημα των “μνημονιακών” Κυριακών, σημειώνοντας ότι η αγορά της Πάτρας, πρέπει κάποια στιγμή να επανεξετάσει το θέμα του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Ο κ. Παλούμπης τόνισε ότι πλέον το διευρυμένο ωράριο των εορταστικών περιόδων, δεν προσφέρει τίποτα στην αγορά, προτείνοντας η διεύρυνση αυτή να “μετακομίσει” στις εκπτωτικές περιόδους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καταναλωτές δεν συμπεριφέρονται όπως παλαιότερα χρόνια και δεν προχωρούν σε σημαντικές αγορές στις γιορτές. Αντίθετα, πλέον οι μεγαλύτεροι τζίροι σημειώνονται κατά την διάρκεια των εκπτώσεων και η διεύρυνση του ωραρίου, ίσως να εξυπηρετούσε καλύτερα το καταναλωτικό κοινό.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Η εκπομπή Μετρόπολις μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 6 με 7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις