Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η ολοκαίνουρια αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου - Ανακαινίσθηκε πλήρως - ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η ολοκαίνουρια αίθουσα του ερ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο παρελθόν θύμιζε.. χωματερή

Μια σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων βρίσκεται πλέον στη διάθεση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου της Πάτρας. Ο νέος αυτός χώρος έρχεται μετά από πολλή προσωπική εργασία των ανθρώπων του κέντρου και είναι διαθέσιμη σε όλους όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις εργασίας, ημερίδες και άλλες σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις...

Πρόκειται για μια σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Βρίσκεται στον 3ο όροφο του Ε.Κ. της  Πάτρας, και ανακαινίσθηκε πριν από λίγους μήνες.

Στο παρελθόν αυτοί οι χώροι θύμιζαν εγκαταλελλειμένο κτίριο και ξεχασμένες αποθήκες όπου κανείς έβλεπε ακόμη και περιτώματα τρωκτικών. Όλα αυτά άλλαξαν, μετά από πολύ προσωπική δουλειά ακόμη και της ίδιας της προέδρου του Ε.Κ. ωστε να φτιαχτεί μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με σύγχρονες προδιαγραφές.

Η ολοκαίνουρια αίθουσα του Ε.Κ της Πάτρας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συναντήσεις εργασίας, ημερίδες, δράσεις επιμόρφωσης και λοιπές δραστηριότητες όχι μόνο των σωματείων του κέντρου αλλά και άλλων συλλόγων, σωματείων και ιδιωτών που θα το θελήσουν.

Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κα Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου δεν παρέλειψε να τονίσει τη βαρύνουσα σημασία της συμμετοχής όλων στην διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών του εργατικού κέντρου. Δεδομένων εκτός των άλλων, των πενιχρών οικονομικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις