Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Οχτώ αθλητές της "Έκρηξης Πατρών" στο Presidents Cup

Τάε κβον ντο: Οχτώ αθλητές της "Έκρ...

Θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30/4/2017 στην Αθήνα

Έτοιμη είναι η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. Έκρηξη Πατρών για το μεγαλύτερο γεγονός του αθλήματος του ταεκβοντο το PRESIDENTS CUP G2 πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 27 με 30/4/2017. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα που διοργανώνονται στην χωρά μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Θα λάβουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ταεκβοντο μεταξύ αυτόν η παρουσία δεκατεσσάρων ολυμπιονικών. Από αυτή την διοργάνωση φυσικά δεν θα μπορούσε να λήψη και ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών με συμμέτοχη 8 αθλητών.

Συγκεκριμένα ξεκινώντας από τους μεγάλους της ομάδας, 1-Τσόκανο Ιωάννη στα <-74 κιλά> , 2- Καρκασίνα Χρήστο <-74 κιλά>, συνεχίζοντας με τους έφηβους 3- Καραμάνη Παναγιώτη στα<-59 κιλά> ,4- Παπαχρήστου Γεώργιο στα <-59 κιλά>, 5-Καλκάνη Νικόλαο στα <-63 κιλά> και τέλος με τους παίδες 6- Μιχόπουλο Σωτήρη στα <-57 κιλά>, 7- Κομνηνό Αργύρη στα <-49 κιλά>, 8-Ρουμελιώτη Θεόδωρο στα <-45 κιλά>.

Ο προπονητής και δάσκαλος του συλλόγου Αντωνακοπουλος Αντώνης δηλώνει απολυτά ευχαριστημένος με την προετοιμασία των αθλητών του και θεωρεί πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ανέβουν στο βάθρο..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάε κβον ντο: Πέντε αθλητές της "Δύναμης Πατρών" στο 2nd WTF President`s Cup - European Region - WTF - G-2

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports