Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ το Ρέθυμνο του Νίκου Βετούλα

Α1 μπάσκετ: Στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ...

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 69-55 του Κολοσσού Ρόδου

Το Ρέθυμνο πήρε το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Κρήτες νίκησαν 69-55 τον Κολοσσό Ρόδου στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου, στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων για τον Α΄ γύρο των πλέι οφ, έκαναν το 2-1 στη σειρά και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Λέμον Τζούνιορ και Γιαννόπουλος που σημείωσαν από 20 πόντους έκαστος, ενώ εξαιρετική δουλειά έκανε ο Τορλίν Φιτζπάτρικ κάτω από τα καλάθια με 14 ριμπάουντ.

Δύο αμυντικά ξεσπάσματα του Ρεθύμνου, ένα στο πρώτο δεκάλεπτο και ένα στο τελευταίο, όταν περιόρισαν τους Ροδίτες σε μόλις 9 και 8 πόντους, αντίστοιχα, ήταν αρκετά, προκειμένου οι Κρήτες να μην... αγχωθούν και να φτάσουν άνετα στο τελικό 69-55.

Μάλιστα, στον «επίλογο» της αναμέτρησης, με τον Φιτζπάτρικ να ευστοχεί στο πρώτο τρίποντό του μετά από 8 άστοχες προσπάθειες, το Ρέθυμνο ξέφυγε με +10 στο 33΄ (59-49) και δεν κοίταξε πίσω...

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 37-32, 52-47, 69-55.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Νίκος Βετούλας): Αρνολντ 14 (1), Φιτζπάτρικ 3 (1), Σάφτενααρ, Τάλτον 10, Λέμον 20, Κώττας, Ραζής, Χριστοδούλου, Καμπερίδης, Παναρετάκης 2, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος 20 (3).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Άρης Λυκογιάννης): Ρέντικ 10, Σαλούστρος 5 (1), Αχονεν 10 (2), Βασιλόπουλος 15 (1), Χολ 2, Λιάπης, Τσούκου, Γεωργαλής, Ρέλεφορντ 4, Αγγελάκος, Παπαδάκης, Γουάτσον 9.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Ισοφάρισε ο Κολοσσός-Στο Ρέθυμνο θα κριθεί η πρόκριση


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports