Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: Δύο Αργυρά και ένα Χάλκινο για τους Πατρινούς αθλητές στο Διεθνές τουρνουά Σιδηροκάστρου

Μπάντμιντον: Δύο Αργυρά και ένα Χάλκινο ...

Σωτηρόπουλος Άκης και Βαγενά Κωνσταντίνα στο Βάθρο του Youth International κάτω των 13 χρονών

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου το Youth International Σιδηροκάστρου. Από την Πάτρα συμμετείχαν τέσσερις αθλητές στην κατηγορία κάτω των 13 χρονών Σωτηρόπουλος Άκης,   Θανάσης Βαγενάς,  Αθανασόπουλος Νίκος και η Βαγενά Κωνσταντίνα.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 171 αθλητές από 15 χώρες στις κατηγορίες  u11,u13,u15. Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν  αρκετές νίκες και απέκτησαν πλούσιες εμπειρίες.

Σημαντικότερες διακρίσεις ήρθαν από τον Σωτηρόπουλο Άκη ,που έφτασε στον τελικό νικώντας τον αθλητή από την Βουλγαρία Vanja Raseta, και εκεί έχασε δύσκολα μετά από ένα πολύ όμορφο τελικό με 3-1 σετ από τον πρωταθλητή από την Σερβία Victor Petrovic  κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Στο διπλό μαζί με τον αθλητή από την Θεσσαλονίκη Τσώτση Δημήτρη κατέκτησαν την τρίτη θέση χάνοντας στο ημιτελικό με 3-2 σετ από τους Βούλγαρους Georgi Kirov και Stanimir Terziev.

Τέλος η Βαγενά Κωνσταντίνα στο διπλό μαζί με την Κύπρια Αθλήτρια Μαρίσα Φυλίρα έφτασαν εύκολα στον τελικό όπου όμως κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία μας στέρησαν την πρώτη θέση καθώς χάσαμε 3-2 σετ με το τελευταίο να κρίνεται στον πόντο με σκορ 11-9 κατακτώντας έτσι την  δεύτερη θέση.

Ο προπονητής  Μπονέλης Γιώργος δήλωσε πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα και την προσπάθεια όλων των παιδιών καθώς έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικά και σε διεθνές επίπεδο νικώντας αθλητές χωρών όπως η Βουλγαρία και η Σερβία με μεγάλη ιστορία στο άθλημα και σημαντικές  επιτυχίες  σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports