Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου ξέσπασε κατά των καναλιών: Αφήστε ήσυχο τον Στάθη Ψάλτη

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου ξέσπασε κατά των ...

Όπως έγραψε στο facebook, o Στ. Ψάλτης καταλαβαίνει κι ας είναι σε καταστολή

Μία σκληρή και γενναία μάχη δίνει για τη ζωή του ο αγαπητός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο 66χρονος ηθοποιός που έχει διαπρέψει στο δύσκολο είδος της επιθεώρησης, νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» της Αθήνας ενώ όπως γράφτηκε στον Τύπο, την Τρίτη του Πάσχα εισήχθη με λοίμωξη του αναπνευστικού στην εντατική του νοσοκομείου.

Ο Στάθης Ψάλτης, ένας ηθοποιός με απίστευτο χιούμορ και επικοινωνία με το κοινό που κρατά εδώ και τρεις και πλέον δεκαετίες, νοσηλεύεται δίνοντας μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Την ίδια ώρα η παλιά αγαπημένη του στη ζωή και συμπρωταγωνίστρια του στο σινεμά και στο θέατρο Καίτη Φίνου, ξέσπασε και έβγαλε το θυμό της για τις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών και τους ρεπόρτερ έξω από το αντικαρκινικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Ψάλτης.

Η ηθοποιός που εξακολουθεί να αγαπά, να νοιάζεται και να εκτιμά πολύ τον καλλιτέχνη Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο αποτέλεσαν θρυλικό πια ζευγάρι της δεκαετίας του ’80, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα εξής:

"Αν ήταν η αδελφή, η γυναίκα σας, θα στέλνατε εσείς που κάνετε εκπομπές, κάμερες στην εντατική για φωτογραφία στον άνθρωπο που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή… Αφήστε τον ήρεμο. Καταλαβαίνει κι ας είναι σε καταστολή. Αφήστε τον".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight