Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ήττα για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στον τελικό του Challange Cup

Βόλεϊ: Ήττα για τις γυναίκες του Ολυμπια...

Οι "ερυθρόλευκες" ηττήθηκαν με 3-0 σετ στην Μπούρσα

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της έδρας της Μπούρσα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ηττήθηκαν 3-0 στην Προύσα, στον δεύτερο τελικό του Challange Cup, καλύφθηκε η νίκη τους με 3-2, που είχαν πετύχει στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη, κι έτσι η τουρκική ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο, με τις «ερυθρόλευκες» να περιορίζονται στον ρόλο του φιναλίστ.

Όπως έγινε και στον πρώτο τελικό, οι «ερυθρόλευκες» έχασαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ και «ξύπνησαν» στο τρίτο. Μόνο που την Τετάρτη μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» είχαν καταφέρει να γυρίσουν το ματς, να πάρουν και τα τρία σετ και τελικά τη νίκη.

Τώρα, μέσα στην «καυτή» έδρα της Μπρούσα κάτι τέτοιο έδιξε αδύνατο. «Παραδόθηκαν» στα δύο πρώτα σετ, «ξύπνησαν» στο τρίτο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να το πάνε πόντο-πόντο και να το χάσουν τελικά με 25-23.

Ακόμη κι έτσι όμως, η φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών δεν μπορεί να διαγραφεί. Η ευρωπαϊκή διαδρομή τους ήταν εκπληκτική και η παρουσία τους στον τελικό ένα επίτευγμα.

Οι Χόρβατ και Ντα Σίλβα ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της νίκης της τουρκικής ομάδας.

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-23

ΜΠΟΥΡΣΑ: Γιλντιρίμ 10, Σορόγλου 4, Κιρντάρ 1, Ντα Σίλβα 21, Πρόκοπιτς 10, Χόρβατ 16/ Σαριόγλου / Τσιχάν, Ιντσέ 1, Χατίπογλου, Αλπαϊράκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιώτα 3, Λαζάρεβιτς 13, Μαλασάι 4, Λαμπρούση 2, Χριστοδούλου, Χίπε 7, Κονόμι/ Κοκκινάκη, Βλαχάκη 3, Τέζα, Εμμανουηλίδου 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Ανατροπή για Ευρωπαϊκή κούπα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports