Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H φωτογραφία με το χαμόγελο περιφρόνησης μιας μουσουλμάνας μπροστά στους φασίστες του EDL που έκανε τον γύρο του κόσμου - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

H φωτογραφία με το χαμόγελο περιφρόνησης...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Πρόκειται για τη νεαρή μουσουλμάνα Saffiyah Khan

Ένα νεαρό κορίτσι έβαλε μπροστά το σώμα του για να υπερασπιστεί μια μουσουλμάνα την οποία είχαν περικυκλώσει 20 φασίστες του EDL και της φώναζαν. Στάθηκε μπροστά από την τρομοκρατημένη γυναίκα και με το ένα χέρι στην τσέπη και μια απίστευτη ηρεμία, κοίταξε στα μάτια τον αρχηγό τους, και χωρίς ίχνος φόβου, του χαμογέλασε περιφρονητικά.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο λόγος για τη φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογραφός του Press Association, Τζο Γκίντενς, από τη συγκέντρωση του EDL στο Μπέρμιγχαμ, ακροδεξιάς οργάνωσης που δρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι γνωστή για την ισλαμοφοβία της.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η  νεαρή μουσουλμάνα Saffiyah Khan  να κοιτά στα μάτια τον ηγέτη του EDL και να χαμογελά ατρόμητα μπροστά του. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν την γυναίκα κι έτσι η ίδια ένιωσε την ανάγκη να λάβει δράση και να αντιμετωπίσει τους φασίστες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις