Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απίστευτα επεισόδια γονέων σε παιχνίδι παιδιών στην Ισπανία!

Απίστευτα επεισόδια γονέων σε παιχνίδι π...

Ένα ακόμη παιχνίδι παιδιών στιγματίστηκε από τα επεισόδια ανεγκέφαλων γονέων.

Συνεχίζεται ο σάλος στην Ισπανία, μετά τις νέες εικόνες ντροπής από μια ακόμη συμπλοκή γονέων κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα παιδιών. Μετά τα επεισόδια στη Μαγιόρκα, στα τέλη του περασμένου μήνα, χθες, ένα ακόμη παιχνίδι παιδιών στιγματίστηκε από τα επεισόδια ανεγκέφαλων γονέων.

Αυτή τη φορά το (νέο) θλιβερό περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Βάγε ντελ Έμπρο με την Λογκρονιές, καθώς μετά από ένα δυνατό φάουλ, ανέλαβαν «δράση» οι γονείς και το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ.

Το θέμα της βίας στα παιχνίδια αυτά, νεαρών ηλικιών, έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην Ισπανία και είναι πολλοί αυτοί που ζητούν από την ομοσπονδία της χώρας να λάβει (επιτέλους) μέτρα, ώστε να σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες εικόνες.

Στα τέλη Μαρτίου, oι γονείς δύο ποδοσφαιριστών, από ομάδες κατηγορίας νέων, Αλάρο και Κογερένσε, συνεπλάκησαν και μάλιστα υπήρξαν και τραυματίες!

Τα παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για κάποια φάση και τότε αρκετοί γονείς μπήκαν στο γήπεδο για να συνεχίσουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη Αλάρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λίγκ: Σπάρτη-Πανελευσινιακός 1-0 … με επεισόδια!-ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports