Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι κλήσεις του Μορφέση για τον αγώνα με τη Ρωσία

Πόλο: Οι κλήσεις του Μορφέση για τον αγώ...

Την Εθνικής γυναικών στο φινάλε των προκριματικών του World League

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα συγκεντρωθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά, στα Βοτσαλάκια, η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, ενόψει του τελευταίου αγώνα της για τα προκριματικά του World League με τη Ρωσία. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (18/4), στην πόλη Αστραχάν.

Ο Γιώργος Μορφέσης κάλεσε για την προπόνηση αυτή 15 πολίστριες, από τις οποίες θα επιλέξει τη 13άδα που θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή αναμένεται να βρεθούν οι Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Ελένη Ξενάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασλική Διαμαντοπούλου, Βάσω Πλευρίτου.

Το παιχνίδι με τη Ρωσία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ελληνική ομάδα, η οποία έχει αποκλειστεί από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η γηπεδούχος ομάδα με νίκη παίρνει την πρώτη θέση του ομίλου, μπροστά από την Ολλανδία, και προκρίνεται στα τελικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Η Πατρινή Γερόλυμου συνεργάτιδα του Μορφέση στην Εθνική γυναικών


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports