Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αέρα Bollywood έφερε στο Ζάππειο Μέγαρο ένας πανάκριβος Ινδικός γάμος- ΦΩΤΟ

Αέρα Bollywood έφερε στο Ζάππειο Μέγαρο ...

Είχε κλειστεί όλο το «King George» και μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου «Μεγάλης Βρεταννίας»

Αέρας από Bollywood ήταν αυτός που έπνεε το βράδυ της Κυριακής στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί πραγματοποιήθηκε ένας Ινδικός γάμος που κράτησε τέσσερις μέρες και έφερε στην Αθήνα πολλά έσοδα.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Καθημερινή" ο Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και King George δήλωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη γαμήλια ινδική τελετή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο κέντρο της Αθήνας. Για τις ανάγκες φιλοξενίας των εκατοντάδων καλεσμένων είχε κλειστεί όλο το «King George» και μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου «Μεγάλης Βρεταννίας».

Μόνο για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την εστίαση και την πραγματοποίηση άλλων παράλληλων εκδηλώσεων υπολογίζεται πως δαπανήθηκαν περίπου, 350.000 ευρώ ενώ ο γάμος υπολογίζεται ότι σε διάστημα 4 ημερών προκάλεσε συνολικό τζίρο 500.000 ευρώ στην αγορά της πρωτεύουσας περιλαμβανομένου και του κόστους των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις, έκλεισαν χθες με μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από τη μακρινή Ινδία με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες άρχισαν να καταφθάνουν στο λιτά στολισμένο Ζάππειο, λίγα λεπτά μετά τη δύση του ηλίου. Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν το παραδοσιακό κόκκινο τρενάκι που έχει ως αφετηρία το Σύνταγμα και κάνει τον γύρο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight