Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο - Νωρίτερα έφτασαν και έξω από τη λιμενική ζώνη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ στ...

Μετά τη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές

21.00:

Ολοκληρώθηκε η πορεία που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Πάτρας και οι συγκεντρωμένοι έχουν αρχίσει να αποχωρούν από την πλατεία Γεωργίου.

Η συγκέντρωση και πορεία έγινε κατά των νέων μέτρων ύψους 3,6 δις ευρώ που συμφωνεί η κυβέρνηση με τους θεσμούς/δανειστές.

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.30

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα ενάντια στα νέα μέτρα, μετά τη συμφωνία με τους δανειστές. Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία που σύμφωνα με εκτίμηση της αστυνομίας είναι γύρω στα 600 άτομα, πραγματοποιούν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μάλιστα έφτασαν και έως τη λιμενική ζώνη στο ύψος της οδού Αράτου όπου η πορεία τους ανακόπηκε από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ θέλησαν να διαμαρτυρηθούν και για την παρουσία Νατοικών πλοίων στο λιμάνι των Πατρών. Φώναξαν αντιαμερικανικά συνθήματα καθώς και συνθήματα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα -ΑΝΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες, στις 20.30 περίπου άρχισαν να αποχωρούν από το σημείο για να συνεχίσουν την πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Πάτρας.

 

Νωρίτερα:

Σε λίγη ώρα ξεκινά στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατά των νέων μέτρων που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Ήδη αυτή την ώρα, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές, ενώ στο συλλαλητήριο συμμετέχει η δημοτική Αρχή.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την κινητοποίηση, μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:

«Μας καλούν να συνηθίσουμε στην ανεργία, στη φτώχεια, στη μετανάστευση των παιδιών μας, την άθλια ζωή. Τα μέτρα που συζητούν, παρά τις αναβολές και τις δήθεν ασυμφωνίες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυταπάτες, για προσδοκίες και για ανοχή. Περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και στηρίζει ο Λεβέντης.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε, με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας, με σχέδιο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κι εκμετάλλευσης.»

Οι τελευταίες πέντε φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις