Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "12ος μύθος" από τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων- ΦΩΤΟ

Ο "12ος μύθος" από τα παιδιά τ...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου τα παιδιά του Κδαπ Μεα Κομαιθώ του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και τους μαθητές του ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, παρουσίασαν  τον 12ο μύθο, στον θεατρικό χώρο Μπάρι. Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.:

"Με αρωγό την φαντασία, το παιχνίδι, τις λέξεις, ξεκίνησε το εκπαιδευτικό ταξίδι στο γοητευτικό κόσμο του βιβλίου. Μέσα από λέξεις  και ζωγραφιές και κυρίως ακούσματα από σπουδαία κείμενα της ελληνικής λογοτεχνίας, τα παιδιά ήρθαν πιο κοντά  στη γνώση και την αλήθεια… κι έφτιαξαν τη δική τους ιστορία, που παρουσίασαν στο κατάμεστο χώρο του θεάτρου γοητεύοντας μικρούς και μεγάλους.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ και η ποιήτρια-εκπαιδευτικός Μαρία Κοσσυφίδου η οποία συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και κυρίως έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά εντός και εκτός σκηνής, να ψάξουν περισσότερο τις λέξεις και να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο που κρύβεται πίσω από αυτές και να κατανοήσουν ότι η ζωή αποκτά νόημα με απλά πράγματα και  μικρές στιγμές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις