Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία –καθώς αθλητές και αθλήτριες σωματείων της Πάτρας κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη τριάδα των νικητών- το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών. Ήταν η πρώτη μεγάλη εσωτερική διοργάνωση για τους αγωνιζόμενους και τις αγωνιζόμενες που συγκεντρώνουν βαθμολογία για την επιλογή εκείνων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 275 αθλητές και αθλήτριες από 110 σωματεία. Το αγωνιστικό διήμερο φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας (Περιβόλα) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό πρόσφερε στους φιλάθλους του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα μετάδοση των αγώνων live streaming μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΛΟΤ στο Υοu Tube.

Την διοργάνωση ανέλαβαν με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και την έφεραν σε πέρας με επιτυχία τα σωματεία: Α.Σ. Αστραπή, Fight Club Patras, Α.Σ. Έκρηξη και Α.Σ. Fitathlon.

Στον παρακάτω σύνδεσμο αναγράφονται οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αδρών και Γυναικών που έριξε αυλαία χθες στην Πάτρα:

Δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports