Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε φτάσει κοντά στον τίτλο»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρ...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για την νίκη επί του Παναρκαδικού

Η Παναχαϊκή με την νίκη της και το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟ Βάρδας, έφτασε ακόμα πιο κοντά στο στόχο της που είναι η άνοδος. Η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 10 βαθμούς από τον 2ο και πλέον μετράει αντίστροφα για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Παναχαϊκής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:

«Συγχαρητήρια στον Παναρκαδικό για την φετινή παρουσία του. Μέχρι κάποιες αγωνιστικές διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Κάνουνε σοβαρή δουλειά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ασχοληθήκαμε αρκετά με τον Παναρκαδικό.

Δουλέψαμε για να βρούμε λύσεις πάνω στο παιχνίδι των αντιπάλων, τα παιδιά το έψαξαν βρήκαμε λύσεις από τα πλάγια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν κυρίαρχοι.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, έχουμε φτάσει κοντά στον τίτλο και τα 27 παλικάρια μας το αξίζουν. Χαίρομαι για τον κόσμο και ελπίζω να τους κάνουμε ευτυχισμένους.

Μετά από πολλά χρόνια απαξίωσης της ομάδας, χαίρομαι που φέτος δίνουμε χαρά στον κόσμο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά, αλλά ακόμα και αν κριθεί,  θα παίξουμε όλα τα ματς για να τα κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει»

 

Αποφασιστικό βήμα ανόδου από την Παναχαϊκή-Άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Παναρκαδικού στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports