Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βαγγέλης Αγγέλου: «Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να μπούμε στα πλεί-οφ»

Βαγγέλης Αγγέλου: «Χρειαζόμαστε ακόμα μί...

Ο προπονητής του Προμηθέα για την ευρεία νίκη επί της Κύμης

Ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη του στην Α1, επικρατώντας της Κύμης με 81-57. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου, οποίος έδωσε το σύνθημα για την είσοδο των «νεοφώτιστων» στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και οι ταχύτητες και οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί. Υπάρχουν πολλά σούξου-μούξου, τα ξέρετε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ένα όμορφο και ομαδικό μπάσκετ.

Είμαστε αυστηροί στον στόχο του να χτίσεις μια ομάδα. Στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, με το Ρέθυμνο και με τον Παναθηναϊκό ένιωσα πολλές φορές ότι παίζουμε 5 εναντίον 10.

Αντίπαλος μας είναι ο κακός μας εαυτός. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να το διορθώσουμε.

Προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες μας ότι η ομάδα μας πρέπει να παίζει με ομαδικό τρόπο, ξεκινώντας από την άμυνα. Αυτό συνέβη στο β΄ ημίχρονο.

Σήμερα είχαμε την πολύ καλή απόδοση του Ντίκερσον, ο οποίος μας βοήθησε πολύ στον αμυντικό τομέα, κλείνοντας διαδρόμους και πηγαίνοντας δυνατά στα ριμπάουντ.

Προσπαθούμε να είμαστε προπονητικά μαζί του όπως πρέπει. Τα αποτελέσματα σήμερα δεν μας επιτρέπουν να πούμε ότι είμαστε στα πλέι-οφ. Χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη, την οποία θα πρέπει να κάνουμε είτε κόντρα στον Ολυμπιακό είτε κόντρα στον Κόροιβο.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Λαύριο, ούτε κανένας, εύχομαι ο Απόλλωνας να σωθεί. Ξέρω τι σημαίνει να θέλεις να σώσεις την παρτίδα. Εμείς έχουμε το δικό μας δρόμο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Επέστρεψε στις νίκες και ελπίζει για τα πλέι-οφ ο Προμηθέας-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports