Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Εκπληκτικός με νταμπλ-νταμπλ ο Αντετοκούνμπο-Εξαιρετικός και ο Παπαγιάννης

ΝΒΑ: Εκπληκτικός με νταμπλ-νταμπλ ο Αντε...

Ο Έλληνας σούπερ σταρ οδηγεί το Μιλγουόκι στα πλέι-οφ

Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς με 108-105 στην παράταση (95-95 στην κανονική διάρκεια), επιτυχία που έφερε την ομάδα του Μιλγουόκι ακόμα περισσότερο κοντά στα play-offs. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, βρέθηκε μόλις μία ασίστ μακριά από το triple-double, καταφέρνοντας double-double με 28 πόντους (7/15 διπ., 0/1 τριπ., 14/21 βολ.), 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ είχε επίσης 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και έκανε 4 λάθη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξακολούθησε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στην ήττα που γνώρισαν οι Κινγκς  από τους Πέλικανς, με 117-89.

Ο Έλληνας σέντερ, σημείωσε 11 πόντους (4/5 διπ., 3/3 βολ.), μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε 2 κοψίματα και είχε 1 λάθος, σε 25 λεπτά συμμετοχής. Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κουφός

Μετά  ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι Σέλτικς επικράτησαν στο τέλος των Μάτζικ με 117-116. Κορυφαίος για την ομάδα της Βοστόνης ήταν ο Τόμας με 35 πόντους.

Οι Γουόριορς  νίκησαν με 107-98 τους Ρόκετς, ενώ οι Καβαλίερς, επικράτησαν των Σίξερς με 122-105, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να σημειώνει 34 πόντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ των τελευταίων ετών»

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports