Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Ιωάννας Τσιλίρα

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Ιωάννας Τσιλίρα

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα του δημοσιογράφου και υπεύθυνου των εκδόσεων "Το Δόντι" Ανδρέα Τσιλίρα

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ιωάννας Τσιλίρα, η οποία ήταν η μητέρα του δημοσιογράφου και υπεύθυνου των εκδόσεων και του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι», Ανδρέα Τσιλίρα.

Η εκλιπούσα έφυγε από τη ζωή στις 9 το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»  όπου νοσηλευόταν  και η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στις 16.00 το απόγευμα, στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών ενώ θα ακολουθήσει η ταφή της στο νεκροταφείο Βραχνείκων.

Η Ιωάννα Τσιλίρα που έσβησε στα 84 της χρόνια, ήταν το γένος Ζουρνή και καταγόταν από τη Λειβαδιά. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως μαία σε κλινικές όπως η μαιευτική κλινική του αείμνηστου Πατρινού γιατρού Μάλλιου. Είχε μεγάλη και σημαντική προσφορά στο επάγγελμα της ενώ παλιότερα ήταν και στο Φιλόπτωχο ταμείο του ναού της Παντάνασσας.

Παντρεύτηκε τον Γεώργιο Τσιλίρα, ο οποίος εργαζόταν ως εμπορικός αντιπρόσωπος στις κάλτσες Μάντισον  (έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί ) και απέκτησαν ένα γιο, τον Ανδρέα Τσιλίρα. Ο Ανδρέας Τσιλίρας που έχει ασχοληθεί για χρόνια και με επιτυχία με τον χώρο της δημοσιογραφίας και τα πιο τελευταία χρόνια με τον χώρο των εκδόσεων (το βιβλιοπωλείο του «Το Δόντι» λειτουργεί στη στοά Πραπόπουλου και Φιλοποίμενος, στην Πάτρα) είναι παντρεμένος με την Εριφύλλη Παρπαρούση.

Το νέο της εκδημίας της Ιωάννας Τσιλίρα σκόρπισε ιδιαίτερη θλίψη. Ήταν μία ευγενής, καλοσυνάτη γυναίκα, με κοινωνική προσφορά, ένας άνθρωπος συνετός και της εκκλησίας, που αγαπούσε ιδιαίτερα την οικογένεια της.

*Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "Η Μέριμνα".

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις