Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέτρα από Δήμο και Αστυνομία ζητά ο Εμπορικός της Πάτρας για το παρεμπόριο

Μέτρα από Δήμο και Αστυνομία ζητά ο Εμπο...

Αφορμή ενδεχόμενη έκθεση στην πλατεία Όλγας

Επιστολή έστειλε ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος  Πατρών στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, σχετικά με τη λειτουργία έκθεσης μικροπωλητών – χειροτεχνών στην πλατεία Όλγας αλλά και για το μείζον θέμα της πάταξης του παραεμπορίου στην πόλη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Έπειτα από  σχετικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα λειτουργήσει έκθεση μικροπωλητών – χειροτεχνών στην πλατεία Όλγας στις 31/3 και 1/4, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών δηλώνει κάθετα αντίθετος. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αντίθετες του νόμιμου στεγασμένου εμπορίου, στερούνται κάθε νόμιμης ιδιότητας, θίγουν το υγιές και νόμιμο εμπόριο και είναι απέναντι στα συμφέροντα των συναδέλφων και του κλάδου εν γένει.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της πολιτείας, να λάβουν τα μέτρα τους για την πάταξη του παράνομου εμπορίου στην πόλη μας και την εξαφάνιση  των ανεξέλεγκτων πάγκων που στήνονται καθημερινά (ιδιαίτερα στην οδό Ρήγα Φερραίου) αλλά και των διάφορων παζαριών λόγω των επικείμενων εορτών του Πάσχα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις