Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μετάλλιο για τον Κώστα Ζεμαδάνη, εκπρόσωπο του ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή», στο Double Ultra triathlon

Μετάλλιο για τον Κώστα Ζεμαδάνη, εκπρόσω...

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κάνοντας ατομικό ρεκόρ 25.17 ώρες

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας τριάθλου υπεραπόστασης-Ultra Triathlon για το παγκόσμιο κύπελλο IUTA (international Ultra Triathlon Association) της αγωνιστικής χρονιάς 2017 στη Florida των ΗΠΑ, στις 17 και 18 Μαρτίου. Ο Κώστας Ζεμαδάνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κάνοντας ατομικό ρεκόρ 25.17 ώρες (13 λεπτά γρηγορότερα από την καλύτερη ατομική επίδοση στην απόσταση αυτή) και χαρίζοντας στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο στην ιστορία του Ultra Triathlon.

Οι αγωνιστικές του προσπάθειες στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου για το 2017, θα εκπροσωπούν το ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή» (Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών), το οποίο εγγράφει εθελοντές στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών, βοηθώντας ασθενείς με καρκίνο του αίματος στην εύρεση συμβατού εθελοντή δότη που θα τους «χαρίσει» ζωή μέσω μεταμόσχευσης μυελού των οστών, http://www.xarisezoi.gr.

Όπως αναφέρει ο Κώστας "Ως αθλητής, καθηγητής φυσικής αγωγής, φυσικοθεραπευτής και μελλοντικός ιατρός, είναι τιμή μου να εκπροσωπώ το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή», υπερτονίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τον ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα του αθλητισμού και της δύναμης για ζωή."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports