Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, και ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας δραστήριος κι εξωστρεφής, με ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ενώ παίρνει μια νέα κατεύθυνση η ζωή σας. Η επιρροή της τονίζει την παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι’ αυτό είναι εποχή επανασυνδέσεων και αναθεωρήσεων στις σχέσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σήμερα γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, γι’ αυτό ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας στον οποίο θα ολοκληρώσετε διάφορα θέματα ή κύκλους. Μάλιστα η ταυτόχρονη επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να φέρει και ανθρώπους με τους οποίους έχετε κάτι να ολοκληρώσετε. Κρυφές επανασυνδέσεις. Περίοδος απολογισμών και αυξημένη ανάγκη απομόνωσης.

Δίδυμοι

Καινούργια σχέδια ξεδιπλώνονται τώρα με τη Νέα Σελήνη, και οραματίζεστε το μέλλον διαφορετικά. Η επιρροή της ανοίγει έναν σεληνιακό μήνα με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε νέους αλλά και παλιούς φίλους, να συμμετέχετε σε ομάδες, και να δικτυωθείτε γενικά, ακόμα και μέσα απ’ το ίντερνετ.

Καρκίνος

Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στα επαγγελματικά σας αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Η συνδυασμένη επιρροή της με την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να φέρει και παλιούς συνεργάτες στη ζωή σας. Αναμένεται να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις αυτή την εποχή. Θα οργανώσετε όμως καλύτερα τη ζωή σας.

Λέων

Αισιόδοξος ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά από σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο μπορεί να προχωρήσετε και σε κάποια ανοίγματα. Έμφαση θα δώσει σε θέματα εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής. Ακόμα έμφαση θα δοθεί στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε θέματα νομικά.

Παρθένος

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, χορηγίες, συντάξεις, κληρονομικά, επενδύσεις κλπ. Ίσως πάρετε πίσω ή δώσετε κάποια χρωστούμενα. Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτικός μήνας, στον οποίο θα συνδεθείτε βαθύτερα με το ταίρι σας. Πιθανές κρυφές επανασυνδέσεις.

Ζυγός

Κοινωνικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες γνωριμίες και συναντήσεις. Καθώς η επιρροής της συνδυάζεται με αυτή της ανάδρομης Αφροδίτης, αναμένεται να έρθουν και άνθρωποι απ’ το παρελθόν στη ζωή σας και να υπάρξουν επανασυνδέσεις, ερωτικές ή με φίλους και συνεργάτες.

Σκορπιός

Ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας παραγωγικός σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στην εργασία αλλά και σε καθημερινές δουλειές και λεπτομέρειες, όπως επίσης και σε θέματα υγείας και διατροφής. Πιθανόν να έχετε συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες ή με επαγγελματίες υγείας απ’ το παρελθόν.

Τοξότης

Ευχάριστος, ερωτικός και δημιουργικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία για διασκέδαση και αρκετό φλερτ αλλά και για επανασυνδέσεις. Επίσης θα είναι μια περίοδος με νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project, ή μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια αφημένα εγχειρήματα. Έμφαση και σε θέματα παιδιών.

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα ξεκινά ένας μήνας με έμφαση κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, μια περίοδος με μετακομίσεις, αλλαγές, ενοικιάσεις κλπ. Επίσης θα εστιαστείτε αρκετά στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας. Μάλιστα, η παράλληλη επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης, φέρνει και σχέσεις απ’ τα παλιά στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Επικοινωνιακός και ζωηρός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, αλλά και βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Πιθανές και συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές ή γνωστούς απ’ τα παλιά – πολλά τα reunion. Περίοδος επίσης μαθημάτων, σεμιναρίων, εξετάσεων, πληροφόρησης, γραψίματος.

Ιχθύες

Κυρίως στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων θα δώσει έμφαση ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή χρημάτων ή αντικειμένων. Μια περίοδος με αγορές, πωλήσεις και άλλες οικονομικές κινήσεις. Παράλληλα θα είναι εποχή που θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being