Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το 30o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Πάτρα

Το 30o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Πάτρα

1 και 2 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα

Στους ρυθμούς του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών κινείται η Πάτρα. Η πρωτεύουσα της Αχαϊας θα φιλοξενήσει από 1-2 Απριλίου 2017 την πρώτη μεγάλη εσωτερική διοργάνωση της «διαδρομής», με κατάληξη την επιλογή των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην Πάτρα θα βρεθούν, συνοδεύοντας αθλητές τους, ο Μιχάλης Μουρούτσος (χρυσός Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ το 2000 στην κατηγορία των 58 κιλών) και η Έλλη Μυστακίδου (ασημένια Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των +67 κιλών στην Αθήνα το 2004).

Το αγωνιστικό διήμερο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας (Περιβόλα) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών θα το παρακολουθήσουν περισσότερα από 4.000 άτομα από την ευρύτερη περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στους αγώνες για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, η φιλοξενία του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών θα τονώσει το προφίλ της Πάτρας και της Αχαϊας στον αθλητικό τουρισμό, καθώς στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες και 400 προπονητές και συνοδοί! Στην αγωνιστική γιορτή του αθλήματος θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες των 20 τοπικών σωματείων.

Την διοργάνωση έχουν αναλάβει με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό τα σωματεία: Α.Σ. Αστραπή, Fight Club Patras, Α.Σ. Έκρηξη και Α.Σ. Fitathlon. Οι εκπρόσωποι των σωματείων καλούν τον κόσμο της Πάτρας, της Αχαϊας και της Δυτικής Ελλάδας να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και των αθλητριών, σε ένα άθλημα που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports