Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι: Εμπειρίες για τα παιδιά του συλλόγου Ήλιος

Σκάκι: Εμπειρίες για τα παιδιά του συλλόγου Ήλιος

Στην τελική φάση των Περιφερειακών Μαθητικών Πρωταθλημάτων

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι 13 προκριθέντες μαθητές και μαθήτριες στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, με την πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση διοργάνωσης ατομικού μαθητικού πρωταθλήματος.

Αγωνίστηκαν απέναντι σε πολύ καλούς αθλητές και αθλήτριες από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.

Στους φετινούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 19 Μαρτίου στη Πάτρα, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστών Σωματείων Πελοποννήσου, έλαβαν μέρος 13 μαθητές, συμμετέχοντες στις αθλοπαιδιές σκάκι του συλλόγου, που διακρίθηκαν στους προκριματικούς γύρους που έγιναν τον περασμένο μήνα Ιανουάριο στο Αίγιο.

Η καλή αγωνιστική παρουσία των παιδιών του συλλόγου στη διοργάνωση συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση δυο χάλκινων μεταλλίων, στην κατηγορία ΣΤ΄ Δημοτικού η Χριστοπούλου Θεώνη και στην κατηγορία Γ΄ Δημοτικού η Σταθακοπούλου Βασιλική.

Οι αγωνίζομενοι έλαβαν μέρος σε συνολικά 7 γύρους, με το χρόνο σκέψης να ορίζεται σε 12 λεπτά ανά μαθητή συν 3 δεύτερα ανά κίνηση, με τον παράγοντα αυτό του περιορισμού στο χρόνο να αποτελεί αιτία στη διαμόρφωση ορισμένων ατυχών αποτελεσμάτων για τους συμμετέχοντες αθλητές του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports