Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ευκαιρία για... ανάσες οι "αιώνιοι"

Μπάσκετ: Ευκαιρία για... ανάσες οι "...

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές… ανάσες οι παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές από την έναρξη της περιόδου θα έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην 22η αγωνιστική της Α1. Εν όψει της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί στην Euroleague (οι «αιώνιοι» θα δώσουν δύο ματς μέσα σε διάστημα 4 ημερών).

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα το Λαύριο και οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή τα Τρίκαλα (17:30), γεγονός που σημαίνει ότι οι Τσάβι Πασκουάλ και Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είναι τόσο κουρασμένοι.

Την πιο δύσκολη αποστολή από τις ομάδες της πρώτης τετράδας θα έχει ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Ρόδο τον Κολοσσό, ενώ και η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ, θα παίξει εκτός έδρας με τον Κόροιβο που «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το σημερινό πρόγραμμα (ώρα έναρξης 17:00): Κολοσσός Ρόδου-Άρης, ΠΑΟΚ-Κύμη, Κόροιβος-ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας-Απόλλων Πατρών, Προμηθέας Πατρών-Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός-Λαύριο (21:00).

ΔΑΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports