Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Παίζουμε έναν κομβικό αγώνα που θα μας δώσει τα περισσότερα οφέλη την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Παίζουμε έναν κο...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουτράκι

Η Παναχαϊκή την Κυριακή αγωνίζεται στο Λουτράκι απέναντι στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Με αφορμή τον Κυριακάτικο αγώνα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Παίζουμε τη Κυριακή το πιο σημαντικό παιχνίδι. Έναν κομβικό αγώνα που θα μας δώσει τα περισσότερα οφέλη την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το είδαμε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Σε σχέση μάλιστα και με το τελευταίο παιχνίδι των αντιπάλων μας στη Βάρδα, αυτή τη φορά θα παραταχθούν πλήρεις αφού επιστρέφουν στην ενδεκάδα τους παίκτες που απουσίασαν την περασμένη αγωνιστική.

Εμείς ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση συνοδευόμενη και από ένα καλό σκορ. Όλοι οι παίκτες μας έχουν την πίστη και τη θέληση για τους 3 βαθμούς, που όμως θα πρέπει να μοχθήσουμε μέσα στο γήπεδο για να τους πάρουμε.

Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και προετοιμαζόμαστε γι αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη βοήθεια που μας έδωσαν την προηγούμενη Κυριακή στην Αγυιά.

Τους θέλουμε κοντά μας και την Κυριακή στο Λουτράκι ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Ο δωδέκατος "κοκκινόμαυρος" παίκτης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports