Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ηθοποιός και καθηγητής δραματικής τέχνης Πάρις Κατσίβελος καλεσμένος στο κανάλι του Αχελώου

Ο ηθοποιός και καθηγητής δραματικής τέχν...

Στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες»

Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης και καθηγητής δραματικής Τέχνης Πάρις Κατσίβελος είναι προσκεκλημένος στην τηλεόραση του Αχελώου.

Πιο συγκεκριμένα τον κ. Πάρι Κατσίβελο έχει προσκεκλημένο στο κανάλι του Αχελώου και την εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Το Α’ μέρος της συνέντευξης θα μεταδοθεί αυτή την Παρασκευή και την Παρασκευή 24 Μαρτίου το Β’ μέρος, στις 22.10 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Ο κ. Κατσίβελος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τον τόπο καταγωγής του, τους γονείς του, την επιλογή του να ασχοληθεί με την τέχνη, για τις σπουδές του, για την πρώτη του εμφάνιση στο Θέατρο, για τις συνεργασίες του με την τηλεόραση  το Θέατρο και το Κινηματογράφο, για το συγγραφικό και σκηνοθετικό του έργο, τι είναι αγωγή του λόγου, για την Θεατρική παιδεία και τον ρόλο της, για την συνεργασία του με Αυστριακό Πανεπιστήμιο, για τις βραβεύσεις του, για την ασχολία του με την Φιλοσοφία, την ποίηση και την ζωγραφική, για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της τελετής της αφής της φλόγας του Πνεύματος και των Τεχνών, για το βιβλίο του Με Πυξίδα το Φώς», για το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, τι πιστεύει ότι βρίσκουν οι άνθρωποι μέσα στην Φιλοσοφία, για την βράβευση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αιγυπτιωτών και άλλα πολλά.

Διαδικτυακά η εκπομπή στην διεύθυνση www.acheloostv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις