Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Νίκη της Εθνικής ανδρών στην Χάγη επί της Ολλανδίας

Πόλο: Νίκη της Εθνικής ανδρών στην Χάγη ...

Με 10-4 για τα προκριματικά του World League

Με όπλο την πολύ καλή άμυνα και ένα επιθετικό ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών επικράτησε στη Χάγη 10-4 της Ολλανδίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του World League.

Η ελληνική ομάδα συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τους «οράνιε» για τρία οκτάλεπτα και κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μικρό προβάδισμα χάρη στην καλή αμυντική της λειτουργία και τις αποκρούσεις του Στέφανου Γαλανόπουλου, που αγωνίστηκε βασικός κάτω από τα δοκάρια.

Η εθνική προηγήθηκε 4-2 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έμεινε για αρκετή ώρα «άσφαιρη» και οι Ολλανδοί μείωσαν σε 4-3, περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Ο Γούνας, που ήταν ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, απάντησε άμεσα για το 5-3 και στο τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου «πάτησαν γκάζι», πέτυχαν πέντε γκολ μέσα σε διάστημα 4,5 λεπτών και «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 1-1, 1-5

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόμπιν Φαν Γκάλεν): Βάγκενααρ, Φένχουις, Γκμπανταμάσι, Φαν ντεν Μπουργκ 2, Ρόιτεν, Λίνχτουτ 2, Χοτεμάκερ, Μίλερ, Νίσπελιγνκ, Γιάνσεν, Κούπμαν, Φαν Ιπερεν, Χούπελμαν

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Φουντούλης 2, Αργυρόπουλος 1, Ποντικέας, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 4, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Για την νίκη η Εθνική ανδρών στην Ολλανδία-Περιμένει "στραβοπάτημα" της Κροατίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports