Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βάδην: Μεγάλη συμμετοχή στο "Patras Race Walking"

Βάδην: Μεγάλη συμμετοχή στο "Patras...

Που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα

Με σύμμαχο τον καιρό, τις πολλές συμμετοχές (ξεπέρασαν συνολικά τις 60), τον έντονο συναγωνισμό και τους πολλούς θεατές διεξήχθη για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1 ο «COFFEEBRANDS PATRAS RACE WALKING FESTIVAL».

Τον αγώνα διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Πατρών υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και της Αντιπεριφέρειας Αχαΐας.

Στους αγώνες ξεχώρισαν στους άνδρες ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα Πατρών) με 1 ώρα 30.30 και η Πένυ Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλ. Φαλήρου) που πήρε μέρος εκτός συναγωνισμού στα 10.000μ με επίδοση 49.10.

Εξαιρετικός ήταν στους παίδες ο Άνθιμος Κελεπούρης του Φίλιππου Βέροιας με ατομικό ρεκόρ 48.48, ενώ νικήτριες στις νεάνιδες και τις κορασίδες ήταν αντίστοιχα η Σοφία Αλικανιώτη με 51.40 και η Μαρία Σεφεριάδη με 25.30, αμφότερες αθλήτριες της Ολυμπιάδας Πατρών.

Παράλληλα με τους αγώνες βάδην πραγματοποιήθηκε και πρόγραμμα Kids’ Athletics από τα σωματεία Ολυμπιάδα Πατρών και Πατραϊκή Ένωση Στίβου επί της πλατείας Τριών Συμμάχων.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, ο Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Τάκης Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Ευάγγελος Τζελάτης και ο εθνικός προπονητής παίδων κορασίδων κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports