Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μόνη λύση για να αρθεί το αδιέξοδο, είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες

Μόνη λύση για να αρθεί το αδιέξοδο, είνα...

Της Έφης Γιαννιά

Η πολιτευτής της ΝΔ στο νομό Αχαΐας Έφη Γιαννιά απέστειλε το ακόλουθο κείμενο όπου τονίζει πως η μόνη λύση για να αρθεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο της χώρας είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Ακολουθεί αναλυτικά το κέιμενο της:

Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να βρει «αμπαλάζ» για τα επώδυνα μέτρα που θα επιφέρει με την ανικανότητα της και τις παλινωδίες της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προκειμένου να κλείσει την αξιολόγηση η οποία έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από πέρυσι, για μια ακόμη φορά ψεύδεται και παρουσιάζει τα περιβόητα αντίμετρα σαν το αντίβαρο  μιας διορθωτικής πορείας στην οικονομία.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν πρόκειται να ληφθούν αντίμετρα. Υπάρχουν μόνο τα δεδομένα σκληρά μέτρα που θα υποχρεωθεί να πάρει η κυβέρνηση και θα αφορούν τη μείωση του αφορολόγητου, την  περικοπή των συντάξεων, αλλά και την επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων.

Η αλήθεια είναι ότι η σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία θα καταβάλει ένα επιπλέον βαρύτατο τίμημα, απόρροια της ανευθυνότητας της κυβέρνησης, που ανεβάζει διαρκώς το λογαριασμό στα ύψη!

Επικαλούνται τα αντίμετρα, αλλά το κάνουν μόνο για να δείξουν κυρίως στο κομματικό τους ακροατήριο ότι διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά και αποτελεσματικά.

Η μοναδική λύση για να αρθεί το αδιέξοδο με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα είναι η προσφυγή στις κάλπες, το κόστος της οποίας είναι απειροελάχιστο μπροστά στον εφιάλτη που ζουν καθημερινά οι εξαπατηθέντες από τις ψεύτικες εξαγγελίες τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία,  με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι πανέτοιμη να οδηγήσει την Ελλάδα στην αναγέννηση, μέσα από μια μεταρρυθμιστική και ανορθωτική πορεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις