Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Μετά την ...άνοιξη, επιστροφή στις βροχές μέχρι την Παρασκευή τουλάχιστον

Δυτ. Ελλάδα: Μετά την ...άνοιξη, επιστρο...

Δείτε πινακα

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να ήταν ως επί το πλείστον ανοιξιατικης υφής στην χώρα μας με καλές καιρικές συνθήκες. Ομως η ερχόμενη εβδομάδα μέχρι κ την Παρασκευή θα είναι βροχερή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αν όχι στο σύνολο αυτής.

Αρχης γενομένης από σήμερα και την δυτικη-βορειοδυτική Ελλάδα όπου θα έχουμε κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες (από το ύψος της Δυτικής Στερεάς και βορειοδυτικοτερα) μέχρι και την Παρασκευή με τα τελευταία φαινόμενα να εκδηλώνονται στην νοτιοανατολική νησιωτική χωρα.

Οπως αναφέρει στην εκτίμησή του ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης, «συμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κατα την διάρκεια αυτού του πενθημέρου θα βρέξει σχεδόν σε όλη την χώρα. Αιτία το εικονιζόμενο βαρομετρικό χαμηλό που θα μας επισκεφθεί από το θαλάσσιο χώρο στα δυτικα-βορειοδυτικά μας. Στην έναρξη της κακοκαιρίας το ρεύμα θα είναι νοτιοδυτικό γι αυτό κ στην πρώτη φάση της κακοκαιρίας θα επηρεαστεί περισσότερο η Δυτική Ελλάδα ενώ εν συνεχεία θα στραφει σε νοτιοανατολικό μετατοπίζοντας τον κύριο όγκο των φαινομένων στα ανατολικά και νοτια τμήματα της χώρας.Επίσης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις