Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητή...

Ο δικέφαλος επιβλήθηκε με 2-0 των "ερυθρολεύκων"

Στην τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα (με ΑΕΚ και Πανιώνιο οι προηγούμενες) υποχρέωσε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Με τέρματα των Σάκχοφ (53΄) και Πρίγιοβιτς (60΄) ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 των «ερυθρόλευκων» στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα, κερδίζοντας τους «ερυθρόλευκους» με 2-0.

Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, όταν μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε δύο γκολ , με σκόρερ του Σάχοβ (53’) και Πρίγιοβιτς (60’), ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ σε 9 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Δικέφαλος είχε συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και «χτύπησε» άριστα στις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, μπήκαν φουριόζοι στο  παιχνίδι είχαν δύο φορές την ευκαιρία να ανοίξουν τον σκορ με τον Σισοκό στο 3’ και τον πιο απειλητικό παίκτης τους τον Ανσαριφάρντ στο 7’  (ο Γλύκος έκανε τραγικό λάθος το οποίο διόρθωσε με την απόκρουση στο τετ-α-τετ) , δεν τα κατάφεραν και από τα μέσα του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανακτά τα ηνία του αγώνα.

Ο Δικέφαλος θα μπορούσε να πετύχει και ακόμη μεγαλύτερη νίκη αν η μπάλα δεν έβρισκε στο δοκάρι μετά το σουτ του Ουάρντα στο 92’. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, χωρίς ακρότητες, έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έριξε για πρώτη φορά τη διαφορά βαθμών από τον Ολυμπιακό σε μονοψήφιο αριθμό (-8) και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον Πανιώνιο αν κερδίσει αύριο την ΑΕΚ να φτάσει στο -4 από την κορυφή.

Γκολ: 53' Σάχοβ, 60' Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς (78' Λέοβατς), Μάτος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ουάρντα, Κάμπος (73' Κάτσε), Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Ανδρούτσος (63' Μαρτίνς), Φορτούνης, Ελιουνούσι (67' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ (80' Καρντόσο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Τον πρώτο λόγο η Ξάνθη για τα πλέι-οφ έναντι του Πλατανιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports