Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το λεωφορείο που κατέληξε να κρέμεται στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Πάτρας - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το λεωφορείο που κατέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Μετέωρο βρέθηκε λεωφορείο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, με κίνδυνο να καταλήξει ακόμη και στη θάλασσα. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μικρή απόσταση από το μώλο του Αγίου Νικολάου, όπου είχαν βρει τραγικό θάνατο τρία νέα παιδιά τον Σεπτέμβριο του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που στην Πάτρα έπεφτε δυνατή βροχή. Τις φωτογραφίες τράβηξαν άντρες του λιμενικού που μετέβησαν στο σημείο και φαίνεται πως το όχημα σταμάτησε μόνο εξαιτίας του γεγονότος πως ο άξονάς του βρήκε στο μώλο και φρέναρε το όχημα λίγο πριν το κέντρο βάρος του το ρίξει μέσα στη θάλασσα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο όλα δείχνουν πως λύθηκε το χειρόφρενο. Στο λεωφορείο σύμφωνα με πληροφορίες και από τον κεντρικό λιμενάρχη Πατρών Δημήτρη Κυριακουλόπουλο, δεν υπήρχε κανείς όταν άρχισε να κυλά προς τα όρια του μώλου.

Πρόκειται για λεωφορείο που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις από και προς τα παρκινγκ του ΟΛΠΑ και ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος δεν μετέφερε κόσμο. Ωστόσο τίθεται για άλλη μια φορά ζήτημα ασφάλειας στο σημείο όπου πριν από περίπου 1,5 χρόνο η Πάτρα θρήνησε τρεις νέους ανθρώπους, οι οποίοι πνίγηκαν όταν το όχημά τους κατέληξε μέσα στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις