Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σπαρτινός: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά στις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κώστας Σπαρτινός: Πρέπει να αντιμετωπίσο...

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας με θέμα «Οι εκπαιδευτές οδήγησης και ο ρόλος τους στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας», τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα που αφορούν τη διαφθορά στο χώρο των εξετάσεων οδήγησης αλλά και στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτουν εκπαιδευτές και εξεταστές.

Συγκεκριμένα, εστίασε στον λανθασμένο, όπως χαρακτήρισε, τρόπο σύνθεσης της επιτροπής εξέτασης των εκπαιδευτών και πρότεινε να επανεξετασθεί το σύνολο των χαρακτηριστικών και των προσόντων που οφείλουν να έχουν οι εξεταστές και οι εκπαιδευτές.

Ο Κώστας Σπαρτινός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της διαφθοράς στον χώρο των εξετάσεων διπλωμάτων οδήγησης  και ζήτησε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης να διατυπώσει στην Επιτροπή τις προτάσεις της.

Κλείνοντας την παρέμβασή του είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα της διαφθοράς δεν είναι μόνο  σημαντικό για την οδική ασφάλεια, αλλά είναι εξίσου σημαντικό για την λειτουργία της πολιτείας και της δημοκρατίας μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις