Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοσμοσυρροή από παλιότερες...εποχές φέτος στο Καρναβάλι-Κατά εκατοντάδες οι αναχωρήσεις και σήμερα από το υπεραστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας-ΦΩΤΟ

Κοσμοσυρροή από παλιότερες...εποχές φέτο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πολλοί παρέμειναν στην Πάτρα και την Κ. Δευτέρα

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες του πατρινού καρναβαλιού που παρέμειναν στην Πάτρα και την Καθαρά Δευτέρα. Αυτό φαίνεται και από τις αναχωρήσεις από το υπεραστικό ΚΤΕΛ και σήμερα το πρωί.

Εκατοντάδες καρναβαλιστές, που ήρθαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας, αναχωρούσαν σήμερα το πρωί, με τις αποσκευές και το μυαλό τους, γεμάτα όμορφες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μετά τη μεγάλη παρέλαση της κυριακής ξεκίνησε η παρέλαση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας απ όπου αναχωρούσαν λεωφορεία ανά πέντε ή δέκα λεπτά, ενώ το πρωί της Καθαράς Δευτέρας τα λεωφορεία συνωστίζονταν στον σταθμό της Πάτρας και αναχωρούσαν για την Αθήνα με συχνότητα πεντάλεπτου.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί ως το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, και τα στατιστικά που προκύπτουν από το υπεραστικό ΚΤΕΛ, η επιβατική κίνηση φέτος παρουσιάστηκε αυξημένη σε σχέση με την περυσινή.

'Εκτακτα δρομολόγια και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ενισχυμένα είναι τα δρομολόγια και του ΟΣΕ στη γραμμή Κιάτο -Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από την Παρασκευή ως και την Κυριακή στην Πάτρα έφτασαν από το Κιάτο περίπου 60 λεωφορεία , ενώ Καθαρά Δευτέρα και Τρίτη δρομολόγια από την Πάτρα για το Κιάτο θα εκτελούν 25 λεωφορεία την ημέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις