Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός αλλά και πάλι απελπιστικά μόνος ο Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός αλλά και πάλι απελπιστ...

Ο Έλληνας άσος σημείωσε ένα ακόμα νταμπλ-νταμπλ με 33 πόντους και 12 ριμπάουντ

Είναι πλέον δεδομένο πως είδηση σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πορεία του στο ΝΒΑ, θα αποτελέσει η βραδιά που ...δεν θα έχει εντυπωσιακή απόδοση. Λίγες ημέρες μετά τα εκπληκτικά πράγματα που έκανε στο παρκέ κατά την διάρκεια του All Star Game, ο Έλληνας άσος ήταν ξανά ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς, αλλά παράλληλα και απελπιστικά μόνος.

Σε 34 λεπτά συμμετοχής, ο «Giannis» σημείωσε 33 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ κι έκανε πέντε κλεψίματα, αλλά δεν κατάφερε ν΄αποτρέψει την ήττα των «ελαφιών» στο Μιλγουόκι από τους Γιούτα Τζαζ με 109-95.

Καλή απόδοση για τους γηπεδούχους είχε και ο Μάικ Μπίσλεϊ με 22 πόντους, ενώ κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γκόρντον Χέϊγουορντ με 29 πόντους.

Στο σημαντικότερο ματς από το υπόλοιπο πρόγραμμα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν στο Λος Αντζελες των Κλίπερς με 105-97. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πέτυχε το 28ο (!) τριπλ νταμπλ της χρονιάς, με 17 πόντους, 18 ριμπάουντ και 17 ασίστ, οδηγώντας την Οκλαχόμα σε μία άνετη νίκη επί των Λέικρς με 110-93.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ All Star Game! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports