Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλαζ για της εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλαζ...

Μονοδρομείται η παραλιακή οδός και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των φορτηγών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στην πλαζ. Μονοδρομείται η παραλιακή οδός, ενώ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των φορτηγών.

Από τις ρυθμίσεις εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα Ταξί, τα δίκυκλα και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στην περιοχή της πλαζ και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

1) Προσωρινή μονοδρόμηση της παραλιακής οδού που οδηγεί στην πλαζ με κατεύθυνση κίνησης οχημάτων από την οδό Κανελλοπούλου προς την πλαζ την 27/02/2017 από ώρες 11:00 έως πέρατος.

2) Προσωρινή μονοδρόμηση της νεοδιαμορφωμένης ανώνυμης οδού που συνδέει την πλαζ με την οδό Αθηνών και την οδό Κανελλοπούλου, με κατεύθυνση κίνησης οχημάτων από την πλαζ προς την οδό Αθηνών την 27/02/2017 από ώρες 11:00 έως πέρατος.

Από τις ανωτέρω ρυθμίσεις εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα οχήματα ΤΑΞΙ, τα δίκυκλα και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 θα φτάνουν μέχρι το χώρο της πλαζ και θα επιστρέφουν.

3) Απαγόρευση εισόδου και στάθμευσης φορτηγών οχημάτων καθώς και απαγόρευση εισόδου, διέλευσης και στάθμευσης εκπαιδευτικών οχημάτων Σχολών Οδηγών.

4) Η στάθμευση των οχημάτων Ι.Χ., οχημάτων ΑΜΕΑ, δικύκλων θα γίνεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμος:Μην κατεβάζετε αυτοκίνητο-Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω καρναβαλιού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις