Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Αποπειράθηκαν ν’ αρπάξουν βρέφος μέσα από την αγκαλιά της μητέρας του

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Αποπει...
Χριστακόπουλος Θάνος

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία

Ένα περίεργο περιστατικό απόπειρας αρπαγής βρέφους μέσα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας απασχολεί από χθες τόσο την τοπική Αστυνομία όσο και τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα ινδικής καταγωγής κατήγγειλε ότι δύο άλλες γυναίκες, πιθανότατα τσιγγάνες προσπάθησαν να της αρπάξουν το παιδί της μέσα από τα χέρια την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο «λόμπυ» του Νοσοκομείου.

Πάντως η ίδια αρχικά δεν έβαλε τις φωνές, ούτε κάλεσε σε βοήθεια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και αμέσως κάλεσαν την ασφάλεια προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος. Οι άνθρωποι της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και τότε η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι οι δύο γυναίκες αποπειράθηκαν να τις πάρουν το βρέφος.

Τότε, όπως επιβεβαιώνει και ο Διοικητής του ΠΠΝΠ Θόδωρος Πισιμίσης, η άνθρωποι της ασφάλειας καταδίωξαν τις δύο γυναίκες που σύμφωνα με την υπόδειξη της Ινδής ήταν εκείνες που της επιτέθηκαν χωρίς όμως να καταφέρουν να τις προλάβουν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η τοπική Αστυνομία η οποία πήρε κατάθεση από την μητέρα και ψάχνει να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη. Το όλο θέμα έχει ανησυχήσει τους υπευθύνους του Νοσοκομείου και πλέον περιμένουν από την Αστυνομία να τους ενημερώσει για το τι ακριβώς έγινε και κατά πόσο τα όσα υποστηρίζει η μητέρα ευσταθούν ή όχι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις