Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα:Αναβάλλεται ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή του Καρναβαλιού-Το ευχαριστώ του Εμπορικού στο υπουργείο Αθλητισμού

Πάτρα:Αναβάλλεται ο αγώνας του Απόλλωνα ...

Είχε προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου

Την επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με την οποία εκφράζειτις θερμές ευχαριστίες του ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας για την αναβολή του αγώνα μπάσκετ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κοινοποίησε ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών. Ο αγώνας είχε προγραμματισθεί για την 26η/2/2017.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες, τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας  όσο και του εμπορικού κόσμου της Πάτρας,  για την άμεση ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημά μας, για αλλαγή της  ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης μας.

Η απόφασή σας αυτή θα συμβάλλει προληπτικά στην αποφυγή επεισοδίων στην πόλη, ειδικά την ημέρα εκείνη όπου οι επισκέπτες θα είναι χιλιάδες,  ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομική δύναμη θα μπορέσει να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο της.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports