Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Το Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας συμμετείχε στο Καρναβάλι των Μικρών της Πάτρας

Το Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας συμμετείχε...

Για πρώτη φορά

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας συμμετείχε στο Καρναβάλι της Πάτρας. Παρόλο που είναι ένα μικρό Ειδικό Σχολείο, με μόλις 12 μαθητές, το οποίο στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες, άφησε πίσω του τις καθημερινές δυσκολίες και συμμετείχε με χαρά, για πρώτη φορά, στο Καρναβάλι των Μικρών της Πάτρας, περνώντας έτσι και το μήνυμα τους για ισότιμη συμμετοχή και πρόσβαση σε όλους τους τομείς της ζωής!

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με κέφι και χαρά το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών της Πάτρας, με το group No23 "Αυγά ΜΕ Άχνη στο Καρναβάλι". Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι γονείς και πολλοί φίλοι ως ζαχαροπλάστες με τα γλυκάκια τους, γίναμε μία παρέα και χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε και γεμίσαμε γλυκιές και χαρούμενες αναμνήσεις.

Μότο μας : "Μαζί στη ζωή... Μαζί στη χαρά... Μαζί και στο Καρναβάλι!!" Και όχι μόνο... έπεται συνέχεια!

Είμαστε το μοναδικό Ειδικό Σχολείο που συμμετείχε στον θεσμό και ελπίζουμε αυτό να σταθεί αφορμή για να συμμετάσχουν και άλλα Ειδικά Σχολεία. Στη χαρά δεν υπάρχουν διακρίσεις... και το καρναβάλι είναι για όλους!!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κάτω Αχαΐας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν και μας συνόδευσαν στην πρώτη μας παρέλαση στο καρναβάλι. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν, εργάστηκαν ακατάπαυστα και στήριξαν την συμμετοχή των παιδιών μας και στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι αλλά και στο Πατρινό Καρναβάλι.

Οι στολές των παιδιών του σχολείου μας ήταν χορηγία δύο ανθρώπων, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι και τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως! Η ευαισθησία σας μας συγκινεί!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, από κοινού και με κοινό όραμα την ισότιμη συμμετοχή όλων σε όλους τους τομείς, δεσμευόμαστε και για άλλες δράσεις!

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καρναβάλι!!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Το καρναβάλι των μικρών συνεχίζεται και στις 25 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019